Μαλακώνουμε το βούτυρο, το χτυπάμε με τα αυγά, το ξύσμα, το σιρόπι Αγαύης, την Elite Stevia και το γιαούρτι. Μετα ρίχνουμε το γάλα, το χυμό πορτοκάλι και τέλος το αλεύρι, το baking και τη σόδα. Φορμάρουμε και ψήνουμε στους 160 με 170 βαθμούς Κελσίου από 50 λεπτά έως 1 ώρα.
ΥΛΙΚΑ
- 70 γρ. Elite Stevia
- 100 γρ. σιρόπι Αγαύης
- 100 γρ. βούτυρο
- 250 γρ. γιαούρτι 2%
- 250 γρ. αυγά (1 αυγό είναι 50γρ., 30 το ασπράδι και 20 ο κρόκος)
- 5 γρ. σόδα
- 4 γρ. baking powder
- 500 farine up
- 200 γρ. γάλα
- 50 γρ. χυμός πορτοκαλιού
- Πορτοκάλι ξύσμα (όσο σας αρέσει, ακόμη και δύο)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ