Σε ένα μπολ με κρύο νερό από το ψυγείο, βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης για 20 λεπτά ένα προς ένα για να μαλακώσουν. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα, την Elite Stevia, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε με σύρμα. Στραγγίζουμε τις ζελατίνες, τις λιώνουμε στη φωτιά σε μικρό κατσαρολάκι, τις προσθέτουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα. Τέλος, προσθέτουμε στο μείγμα την κρέμα σαντιγί και ανακατεύουμε με σπάτουλα. Για τη βάση μπισκότου χρησιμοποιούμε 250 γρ. μπισκότα κατά προτίμηση με χαμηλά γλυκαντικά με 40 γρ. βούτυρο. Στολίζουμε με βύσσινο. Σημ. Η ζελατίνη που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στα γλυκά με Elite Stevia είναι ζελέ φρούτων ή ζελατίνη ζωική.
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ
- 290 γρ. τυρί κρέμα τύπου Philadelphia
- ½ λεμόνι χυμός + ξύσμα λεμονιού
- 7 γρ. Elite Stevia
- 350 γρ. κρέμα σαντιγί
- Φύλλα ζελατίνης 3 γρ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ