Βράζουμε το γάλα ρίχνουμε τις σοκολάτες ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν και μετά ρίχνουμε την κρέμα πατισερί η οποία θα πρέπει να είναι κρύα.Ανακατεύουμε καλά και απαλά όλα τα υλικά και μετά στο ψυγείο για 12 ώρες.
ΥΛΙΚΑ
- 1 ΚΙΛΟ ΓΑΛΑ 1,5%
- 800γραμ. ΣΟΚΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ
- 400γραμ. ΣΟΚΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ
- 950γραμ. ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΜΕ ELITE STEVIA
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΟΥΔΑΚΙΑ
- 2 κιλά νερό
- 20γραμ. αλάτι
- 5γραμ. ELITE STEVIA
- 900γραμ. βούτυρο
- 1100 αλεύρι
- 2 κιλά αυγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε το νερό, αλάτι, elite stevia, βούτυρο και αφού βράσουν όλα μαζί ρίχνουμε το αλεύρι κοσκινισμένο. Βράζουμε πάλι και μετά στο μίξερ στην 2η ταχύτητα. Ρίχνουμε τα αυγά λίγα λίγα γίνεται μια ζύμη μαλακή .Μετά τα κόβουμε σε σουδάκια-εκλεράκια.Σε λαδόκολλα ψήνουμε σε 180 c για 25-30 λεπτά.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ
- 1 κιλό γάλα 2%
- 200 γραμ. κροκάδι
- 25γραμ. ELITE STEVIA
- 50 γραμ. σιρόπι αγαύης
- 1γραμ. βανίλια
- 40γραμ. νισεστέ
- 40γραμ. άμυλο πατάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φτιάχνουμε την κρέμα όπως γνωρίζουμε τα στερεά σιγά σιγά στο γάλα πρίν βράσει,βράζοντας αρχίζει να πίζει και μόλις γίνεται κρέμα κατεβάζουμε. Αφού κρυώσει ανακατεύουμε με 300γραμ. σαντιγύ κτυπημένη γεμίζουμε τα σουδάκια με τη κρέμα πατισερί και μετά λυώνουμε σοκολάτα γάλακτος σε μπεν μαρί την ανακατεύουμε με γάλα και τα περιχύνουμε.