παγωτο-στεβια
ΥΛΙΚΑ
  • 80 γρ. γάλα σκόνη
  • 30 γρ. Elite Stevia
  • 1.050 γρ. γάλα πλήρες
  • 180 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 60 γρ. κρόκους αυγών
  • 3 γρ. πηκτικό (κατά προτίμηση όξινη πηκτίνη από άγουρα φρούτα)
  • 80 γρ. σιρόπι Αγαύης
  • 1 πακέτο μπισκότα χωρίς ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Η διαδικασία παρασκευής είναι η ίδια που ακολουθήσαμε στο παγωτό σοκολάτα. Βάζουμε τα μπισκότα όταν το παγωτό είναι από -7 έως -10 βαθμούς Κελσίου.