Ανακατεύουμε την Elite Stevia με την πηκτίνη, το χυμό λεμονιού,το νερό και το σιρόπι Αγαύης και τα ρίχνουμε στις φράουλες όταν η θερμοκρασία είναι στους 25-30 βαθμούς Κελσίου. Ανακατεύουμε καλά και βράζουμε για 10-15 λεπτά.
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό φράουλες πατημένες και ξεπαγωμένες (αν είναι από κατάψυξη) αν είναι φρέσκες καθαρισμένες και κομμένες σε κομμάτια
- 25 γρ. Elite Stevia
- 70 γρ. σιρόπι Αγαύης (προαιρετικά)
- 17 γρ. πηκτίνη φρούτων
- 50 γρ. νερό
- 20 γρ. χυμός λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ