Ψιλοκόβουμε τα μήλα σε μια κατσαρόλα. Ανακατεύουμε την Elite Stevia με το σιρόπι Αγαύης, το χυμό λεμονιού και περιχύνουμε το μείγμα πάνω στα μήλα. Τα αφήνουμε για περίπου μισή ώρα. Μετά βράζουμε για 10-15 λεπτά και ρίχνουμε την κανέλα. Οταν πήξει, την κατεβάζουμε και τη βάζουμε σε αποστειρωμένα βάζα. Αναποδογυρίζουμε μέχρι να κρυώσουν και είναι έτοιμη.
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό μήλα (περίπου 5-6)
- 25 γρ. Elite Stevia
- 70 γρ. σιρόπι Αγαύης
- 50 γρ. νερό
- 20 γρ. χυμός λεμόνι
- Ξύλο κανέλας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ