fraoules
ΥΛΙΚΑ
  • 1 κιλό φράουλες καθαρισμένες
  • 125 γρ. elite στέβια
  • 10 γρ. ζελατίνη σε φύλλα
  • 30 γρ. χυμό από λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε καλά τις φράουλες, τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε στα 4. Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Βάζουμε τις φράουλες σε μία κατσαρόλα σε σιγανή φωτιά και όταν αρχίσει να ζεσταίνεται προσθέτουμε την elite στεβια μαζί με το χυμό λεμόνι και ανακατεύουμε καλά. Βράζουμετομείγμα σε δυνατή φωτιά για λίγο, προσθέτουμε τη ζελατίνη και ανακατεύουμε συνεχώς. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και όταν το μείγμα «δέσει» το αποσύρουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.