Στο μίξερ στη μεσαία ταχυτητα χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη στέβια για 3 λεπτά.
Προσθέτουμε το άλατι με το ξύσμα και τις βανίλιες και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Κατόπιν προσθέτουμε το τυρί κρέμα και χτυπάμε για άλλο 1 λεπτό.
Σε μπωλ χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στο μείγμα.
Πάνω από το μπωλ του μίξερ ανακατεύουμε τον χυμό πορτοκαλιού με την σόδα και το προσθέτουμε στον κάδο με το μείγμα.
Έχουμε κοσκινίσει την φαρίνα και την προσθέτουμε σιγά σιγά στο μείγμα μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη αφράτη και εύπλαστη.
Την βάζουμε σε σακούλα και την τοποθετούμε στο ψυγείο για μισή ώρα
Βγάζουμε από το ψυγείο τη ζύμη.
Στρώνουμε χαρτί ψησίματος στα ταψιά και πλάθουμε τα κουλουράκια στο σχήμα που θέλουμε.
Τα αραδιάζουμε στο ταψί.
Αλλείφουμε με πινέλο τον κρόκο αραιωμένο με λίγο νερό πάνω στα κουλουράκια για να γυαλίσουν.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.Ψήνουμε για 20 λεπτά τα κουλουράκια να ροδίσουν