ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΕΒΙΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΣΙΡΟΠΙ ΑΓΑΥΗΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ THN ΠΗΚΤΙΝΗ ΓΙΑ ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ…
Η Αγαύη (Agave Tequiliana) είναι ένα κακτοειδές φυτό, που φύεται μόνο στις ερήμους του Μεξικού. Είναι το φυτό απ’όπου δημιουργείται και η γνωστή Μεξικάνικη τεκίλα. Το σιρόπι της εξάγεται από τα φύλλα του φυτού, κατόπιν ειδικής επεξεργασίας η οποία δεν ξεπερνάει σε κανένα στάδιο μεταποίησης τους 45 βαθμούς κελσίου, ώστε να είναι ζωντανό και ευεργετικό, με όλα τα θρεπτικά του στοιχεία ανέπαφα.
Η γεύση του νέκταρ αυτού θυμίζει κάτι ανάμεσα σε μέλι και καραμέλα…